Our website works best with Javascripts enabled!

Zasebno

V podjetju PRAKS d.o.o., cenimo vašo zasebnost, zato vaše podatke vedno skrbno varujemo. Z uporabo spletne strani uporabnik potrjuje, da sprejema in soglaša s celotno vsebino te politike zasebnosti. Ta politika zasebnosti se lahko kadarkoli spremeni ali dopolni, brez predhodnega opozorila ali obvestila. Z uporabo te spletne strani (vseh njenih sestavin in podstrani) in uporabo aplikacije po spremembi ali dopolnitvi uporabnik potrjuje, da soglaša s spremembami in dopolnitvami.

Varovanje osebnih podatkov

  • Za registracijo v aplikacijo PRAX boste morali podjetju Praks d.o.o. posredovati podatke o podjetju (naziv, naslov, davčno številko) ter osebne podatke uporabnika (ime, priimek, mail).
  • Vaših osebnih podatkov ter podatkov podjetja ne bomo nikoli zlorabljali na kakršen koli način.
    Osebne podatke podjetje Praks d.o.o. varuje in niso dostopni tretjim osebam. Uporabljeni so lahko le z namenom rednega obveščanja o novostih, aktivnostih podjetja Praks d.o.o. in novih posodobitvah storitve.
  • Praks d.o.o. lahko razkrije podatke uporabnika, ki so shranjeni v aplikaciji PRAX, le na podlagi odločbe sodišča ali pisne zahteve državnega organa, ki ima za vpogled v podatke zakonsko pooblastilo.

Piškotki

Za vaš lažji dostop do informacij, lažjo prijavo kot tudi upravljanje spletne strani prax.si, ta stran uporablja piškotke.

Piškotki ne zbirajo informacij, s katerimi bi vas bilo mogoče osebno prepoznati ali prilagoditi cene.
Pravilno delovanje spletne aplikacije PRAX je brez teh piškotkov praktično nemogoče. Za vsa vprašanja in pojasnila se lahko obrnete na naslov info@prax.si.

Spletna stran, tako kot večina ostalih za boljšo uporabiško izkušnjo uporablja tudi vtičnike Google, Facebook, Twitter in drugih družbenih medijev. Te strani lahko zbrane podatke uporabljajo za analitiko, oglaševanje itd.
Po Zakonu o elektronskih komunikacijah, ki je stopil v veljavo s 15.6.2013 za uporabo teh piškotkov potrebujemo vašo privolitev. (Pasica v spodnjem delu spletne strani)
Vsem uporabnikom spletne strani prax.si svetujemo, da v uporabo piškotkov privolijo in tako omogočijo lažje in boljše delovanje strani.
Shranjevanje piškotkov lahko nadzorujete tudi v vašem brskalniku z izbiro ustreznih opcij.

Piškotki na strani prax.si:

Ime piškotka Fukcija Trajanje(čas)piškotka
currency denarna enota, ki jo uporabljate 1 mesec
language jezik, ki ga uporabljate 1 mesec
__atssc
__atuvc
Ti piškotki omogočajo direktno deljenje strani
s socilanimi omrežji (facebook, twitter…)
2 leti
PHPSESSID Prijavna seja Ob zaprtju brskalnika
__utma Spletna analitika – Google Analyitics 2 leti
__utmb Spletna analitika – Google Analyitics 30 min
__utmc Spletna analitika – Google Analyitics Ob zaprtju brskalnika
__utmz Spletna analitika – Google Analyitics 6 mesecev

 

Varnost

  • Podjetje Praks d.o.o. si močno prizadeva za zagotovitev varnosti osebnih podatkov.
  • PRAX uporablja 128 – bitni varnostni protokol SSL za šifriranje podatkov. Vsaka spremembe se arhivirajo in zrcalijo na dodaten strežnik na drugi lokaciji. Z osebnim uporabniškim računom imate dostop le do podatkov svojega podjetja.
  • Vaši podatki so ves čas zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem.
  • Vse posredovane informacije so varovane pred vdorom tretjih oseb, kar vam zagotavlja brezskrbno in nemoteno uporabo aplikacije PRAX.
  • Storitev PRAX je oblačna storitev, kar pomeni, da so vam podatki vedno na voljo.

Spremembe zasebnosti in kontakt

Vsaka sprememba naše politike o varovanju osebnih podatkov bo objavljena na spletni strani prax.prax.si in na drugih ustreznih mestih.
Če imate vprašanja ali pripombe, jih, prosimo, pošljite na e-naslov: info@prax.si.